Seronok tengok statistik

Nak perkembangan terbaru tentang fajarhac dan projek 11 startup 11 bulan (#11s11b) dengan segera? Sila follow saya di Twitter @fajarhac.

Applikasi Muslim Daily Prayer bukanlah aplikasi hebat pun. Setakat mcm letak gambar dan tulis sikit2 saja. Saya menghasilkan daripada kosong, tidak seperti website ini yang menggunakan wordpress,satu alat yang dihasilkan digunakan secara meluas oleh semua orang. Penggunaan wordpress amatlah senang. Tema wordpress ini pun saya cuma download dan aktifkan. Seperti post2 sebelum ini, antara website yang saya hasilkan drp kosong,amatlah mengelikan hati, tidak menarik,tidak berfungsi lancar. Tetapi selepas menggunakan wordpress,semuanya jadi senang, kecuali word edtitor yang masih tidak memuaskan hati.

Walaubagaimanapun,berbeza dengan website yang hanya 3-5 views sehari, aplikasi MDP saya mendapat sehingga 5000 downloads kurang 3minggu. Jadi keseronokan menghasilkan web ini,macam dah hilang. Saya sekarang ini lebih fokus untuk membaiki MDP dan dalam proses mencari idea untuk menghasilkan aplikasi lain pula. Jadi ini adlah alasan kenapa saya tidak berapa nak menaip di website ini. Jangan lupa,muat turun Muslim Daily Prayer (MDP) di samsungapps percuma tanpa iklan. Sekarang merupakan aplikasi paling top kategori gaya hidup (lifestyle) di samsungapps Malaysia.

⬅ Doa2 Harian ke Samsung Appstore BARU WOW, lama tak kemaskini ➡

Artikel Terkini

Follow saya di Twitter @fajarhac

comments powered by Disqus