Mentaati pemerintah (presentation)

Nak perkembangan terbaru tentang fajarhac dan projek 11 startup 11 bulan (#11s11b) dengan segera? Sila follow saya di Twitter @fajarhac.

Mentaati pemerintah presentation

Berdasarkan artikel dari web ilmuan malaysia saya meringkaskan artikel dalam betuk persembahan. Sumber artikel mungkin dah hilang mungkin sebab dah lama kot. Persembahan menggunakan, easy-impress? EasPress? apa2 je lah nama nyer,tapi bentuk nya mcm prezi atau impress.js.

⬅ Doa harian ke Play Store BARU Aku benci dunia matlamat duit ➡

Artikel Terkini

Follow saya di Twitter @fajarhac

comments powered by Disqus